BURO werkplekken Parklaan

Het kantoorpand Parklaan ligt aan een rustige straat in het Zuiderpark op een paar minuten loopafstand van het centrum van Groningen, het centraal station, en ons andere pand aan de Oosterweg. Wij zijn makkelijk te herkennen aan ons logo die je vanaf een afstand al kunt zien als je komt aanrijden, -fietsen, of -lopen.

Een eigen werkplek in het Zuiderpark

Bij ons op de Parklaan is er altijd een gezellige maar toch serieuze sfeer waardoor iedereen er op zijn gemak kan werken. Vaak proberen we gezellig samen te lunchen waardoor we met z’n allen een collegiaal gevoel ontwikkelen. Tegelijkertijd heeft iedereen uiteraard ook voldoende privacy en vrijheid om zijn of haar werkdag naar eigen wens in te vullen. Niks moet, alles mag.

Maak gerust eens een afspraak met ons om langs te komen en te ontdekken wat de Parklaan u kan bieden!

impressie van deze locatie

ondernemers op deze locatie

SoulSensePower

HOLISTISCHE PSYCHOLOGIE heeft aandacht voor de mind, het lichaam en de ziel om in je kracht te komen.

Millscape

Millscape Holding investeert in kleinschalige projecten, bedrijven en personen, die zich primair richten op sociale vooruitgang in lokale gemeenschappen. Het doel is om economische gelijkheid te bevorderen.

WRD Bestuur & Advies

Wider Reach Developments adviseert en ondersteunt sociale ondernemers en maatschappelijke organisaties op het gebied van bestuur, data analyse en besliskunde.

Inspiront

Inspiront

Bewust ondernemen met Inspiront. Inspiront faciliteert en inspireert ondernemers en organisaties bij het realiseren van ambities en veranderplannen, middels 4 verandertrajecten.

Alle faciliteiten bij BURO werkplekken zijn bij de huurprijs inbegrepen

Kenmerkend voor BURO werkplekken is de kleinschaligheid en het delen van faciliteiten. We werken met flexibele contracten die maandelijks opzegbaar zijn. Daarbij heb je de mogelijkheid om je bedrijf echt op de locatie in te schrijven en heb je het gevoel van collega’s om je heen. BURO werkplekken is 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je toegankelijk.

Snel internet bij Buro Werkplekken

Snel internet

Vergaderruimtes bij Buro Werkplekken

Vergaderruimte

Eigen opbergruimtes bij Buro Werkplekken

Opbergruimte

Gebruik maken van de printer bij Buro Werkplekken

Printer

Een nette keuken bij Buro Werkplekken

Nette keuken

Heerlijke koffie bij Buro Werkplekken

Goede koffie