BURO werkplekken Oosterweg

Het kantoorpand Oosterweg ligt aan een mooie straat in de binnenstad van Groningen. Het pand is een voormalige winkel dat is omgetoverd tot een kantoor met meerdere ruimtes die kunnen worden gehuurd. Het pand is makkelijk te herkennen aan ons logo die je vanaf een afstand al kunt zien als je komt aanrijden, -fietsen, of -lopen.

Een eigen werkplek in de Oosterpoort

Er heerst altijd een gezellige maar toch serieuze sfeer waardoor iedereen op zijn of haar gemak kan werken. Vaak proberen we gezellig samen te lunchen waardoor we met z’n allen een collegiaal gevoel ontwikkelen. Tegelijkertijd heeft iedereen uiteraard ook voldoende privacy en vrijheid om zijn of haar werkdag naar eigen wens in te vullen. Niks moet, alles mag.

Maak gerust eens een afspraak met ons om langs te komen en te ontdekken wat de Oosterweg voor jou kan bieden!

impressie van deze locatie

ondernemers op deze locatie

Flying Fish

Alle faciliteiten bij BURO werkplekken zijn bij de huurprijs inbegrepen

Kenmerkend voor BURO werkplekken is de kleinschaligheid en het delen van faciliteiten. We werken met flexibele contracten die maandelijks opzegbaar zijn. Daarbij heb je de mogelijkheid om je bedrijf echt op de locatie in te schrijven en heb je het gevoel van collega’s om je heen. BURO werkplekken is 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je toegankelijk.

Snel internet bij Buro Werkplekken

Snel internet

Vergaderruimtes bij Buro Werkplekken

Vergaderruimte

Eigen opbergruimtes bij Buro Werkplekken

Opbergruimte

Gebruik maken van de printer bij Buro Werkplekken

Printer

Een nette keuken bij Buro Werkplekken

Nette keuken

Heerlijke koffie bij Buro Werkplekken

Goede koffie