over ons

Misschien herken je het wel als je vanuit huis werkt. De onrust die het met zich mee brengt. Je kunt je niet helemaal volledig concentreren omdat de was nog gedaan moet worden en het aanrecht nog vol staat. Met opgroeiende kinderen in huis was het voor mij de reden om ‘naar mijn werk’ te willen gaan en thuis lekker thuis te laten. Ik kreeg de kans om een pand in de gezellige Oosterpoortbuurt te betrekken. Dit pand was te groot voor mij alleen.

Bovendien miste ik collega’s om mij heen. Met het idee dat ik vast niet de enige ben die behoefte heeft aan een vaste werkplek buitenshuis, heb ik het pand grondig verbouwd tot een kleinschalig bedrijvenpand. Met als resultaat: een prettige plek om te werken.

een broedplaats voor nieuwe ideeën

Een gezellige en laagdrempelige locatie voor onze klanten en contacten. Het mooie van dit concept is dat wij alles, en dus ook de kosten, met elkaar delen. Daarom kan het niet alleen goedkoop, maar is het pand van ons allemaal!

Agnes Groen
oprichtster BURO werkplekken met synergie

Meer informatie over onze werkplekken of vergaderruimtes?

Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

vestigingen

BURO werkplekken is met twee verschillende locaties gevestigd in het Zuiderpark en midden in de gezellige Oosterpoortbuurt. Het centrum van Groningen en het centraal station liggen op loopafstand.

Alle faciliteiten bij BURO werkplekken zijn bij de huurprijs inbegrepen

Kenmerkend voor BURO werkplekken is de kleinschaligheid en het delen van faciliteiten. We werken met flexibele contracten die maandelijks opzegbaar zijn. Daarbij heb je de mogelijkheid om je bedrijf echt op de locatie in te schrijven en heb je het gevoel van collega’s om je heen. BURO werkplekken is 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je toegankelijk.

Snel internet bij Buro Werkplekken

Snel internet

Vergaderruimtes bij Buro Werkplekken

Vergaderruimte

Eigen opbergruimtes bij Buro Werkplekken

Opbergruimte

Gebruik maken van de printer bij Buro Werkplekken

Printer

Een nette keuken bij Buro Werkplekken

Nette keuken

Heerlijke koffie bij Buro Werkplekken

Goede koffie