Mogelijkheden

Op beide vestigingen aan de Parklaan en Oosterweg is het mogelijk om een vaste werkplek te huren inclusief vaste lasten, gezamenlijk gebruik van alle faciliteiten en de vergaderruimte.

Alle faciliteiten bij BURO Werkplekken zijn bij de huurprijs inbegrepen

Kenmerkend voor BURO Werkplekken is de kleinschaligheid en het delen van faciliteiten. We werken met flexibele contracten die maandelijks opzegbaar zijn. Daarbij heb je de mogelijkheid om je bedrijf echt op de locatie in te schrijven en heb je het gevoel van collega’s om je heen. BURO Werkplekken is 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je toegankelijk middels eigen sleutels.

Snel internet bij Buro Werkplekken

Snel internet

Vergaderruimtes bij Buro Werkplekken

Vergaderruimte

Eigen opbergruimtes bij Buro Werkplekken

Opbergruimte

Gebruik maken van de printer bij Buro Werkplekken

Printer

Een nette keuken bij Buro Werkplekken

Nette keuken

Heerlijke koffie bij Buro Werkplekken

Goede koffie

Ik zoek een werkplek

Ondernemers die op zoek zijn naar een vaste werkplek met een flexibel huurcontract, kunnen bij BURO Werkplekken terecht. Je beschikt dan over een eigen vaste werkplek in een volledig ingerichte kantoorruimte die afsluitbaar is. Deze kantoorruimte deel je met een andere ondernemer.

Ik wil vergaderen

Naast een eigen werkplek kun je als ondernemer bij BURO Werkplekken gratis gebruik maken van de vergaderruimtes. Hier kun je klanten ontvangen, gesprekken voeren of vergaderen (met maximaal 8 personen).

Vestigingen

BURO Werkplekken is met twee verschillende locaties gevestigd midden in de gezellige Oosterpoortbuurt. Het centrum en centraal station van Groningen liggen op loopafstand.

Vestiging Parklaan
Parklaan 32
9724 AR Groningen

Vestiging Oosterweg
Oosterweg 62
9724 CK Groningen